Meer info over je Cresta tablet

Review Cresta CTP990

Cresta heeft ons een CTP990 beschikbaar gesteld, waarvoor hartelijk dank. Inmiddels werken we zo’n twee weken met de tablet en we hebben inmiddels een goede impressie van deze nieuwe Cresta tablet. Lees hier de review.

De CTP990 is te koop bij Kijkshop.

Lees meer...

Review Cresta CTP989RX

Cresta heeft ons een CTP989RX beschikbaar gesteld, waarvoor hartelijk dank, waardoor wij de kans hebben om deze eens flink aan de tand te voelen. Inmiddels werken we zo’n twee weken met de tablet en we hebben inmiddels een goede impressie van deze nieuwe telg in de Cresta tablet familie.

De CTP989RX is te koop bij Bart Smit in wit.

Lees meer...

Review Cresta CTP980 / CTP988 : feest der herkenning

Cresta CTP988 / CTP980Sinds kort (november 2012) biedt Cresta twee nieuwe tablet modellen aan: de Cresta CTP980 en de Cresta CTP988. Van Cresta hebben we de beschikking gekregen over een CTP988 (waarvoor hartelijke dank). Dat biedt ons de gelegenheid om deze tablet eens grondig aan de tand te voelen. Omdat de nieuwe tablets erg veel kenmerken delen met de CTP888 komen we er haast niet onderuit om vergelijkingen te trekken tussen het oude en het nieuwe model. En zo wordt dit welhaast een dubbeltest.

Lees meer...

Hoes voor de Cresta CTP888, ViewPia TB110, Easypad 370, Cube U9GT2

Het formaat van de Cresta CTP-888 en soortgelijke tablets (zoals de ViewPia TB110, Easypad 370 en Cube U9GT2) is (vrijwel) exact gelijk aan de Apple Ipad 1 en 2. Lees hier waar je een leuke hoes kunt vinden voor je tablet die eigenlijk voor de Ipad is bedoeld.

Lees meer...

Wat is rooten en waarom zou je het doen?

Rooten zorgt ervoor dat je 'root' toegang krijgt tot je Android toestel/tablet. De 'root' is als de Administrator-account op een Windows machine (ook wel aangeduid als su, of superuser). Als de tablet niet is geroot kun je alleen met een 'guest' account op je tablet werken. Hierdoor heb je beperkte rechten om bepaalde aanpassingen te doen aan de tablet. Dat geldt ook voor applicaties die je draait, deze hebben beperkte rechten en daardoor zijn de mogelijkheden beperkt. Met rooten kun je, of applicaties die je draait, dus volledige toegang krijgen tot de mogelijkheden van je tablet.

Lees meer...

Review Cresta CTP-888

De Cresta CTP-888 is een tablet met prima specificaties en hij is relatief goedkoop. De Cresta wordt onder de 200 Euro aangeboden bij onder andere de Kijkshop en Bart Smit. Maar Cresta is geen bekende naam, is er wel voldoende ondersteuning en zijn er geen addertjes onder het gras. Lees hier een indruk voor de Cresta CTP-888. De Cresta wordt onder verschillende merknamen verkocht. Deze review geldt dus min of meer ook voor  soortgelijke tablets zoals de ViewPia TB110, Easypad 370 en Cube U9GT2.

Lees meer...

Review Cresta CTP-810

De Cresta CTP-810 is een erg voordelige tablet met leuke specificaties die al weer een tijdje te koop is voor onder de 100 Euro bij onder andere de Kijkshop. Zo heeft de tablet een capacitief multitouch scherm, CORTEX A8 1.2GHZ processor, de laatste Android 4 en behoorlijk wat gebruiksmogelijkheden. Ik heb de Cresta CTP-810 'op het droge' nader bekeken. Lees hier mijn ervaringen.

Lees meer...

Waarom de Cresta CTP-888

De Cresta is een voordelige Android tablet, maar die zijn er meer. Dus waarom dan juist deze tablet?

Lees hier het antwoord...

Lees meer...