Nieuws

Verbeterde Firmware versie voor CTP818

Voor de Cresta CTP818 Funny Tablet is een verbeterde firmware versie beschikbaar gekomen. Deze firmware versie lost een aantal problemen op zoals het automatisch uitvallen en rebooten van de tablet. Je kunt de nieuwe firmware hier downloaden.

Cresta Quad Core Firmwares Online

De Cresta Quad Core tablets, de CTP829BT en de CTP990 zijn al enige tijd te koop maar de firmwares hiervoor waren nog niet openbaar beschikbaar. Daar is verandering in gekomen. Inmiddels zijn de firmware voor de CTP829BT en de firmware voor de CTP990BT te downloaden via deze website.

Nieuw de Cresta Smart Touch

'T is geen smart phone, 't is geen mini tablet, het is de nieuwe Cresta Smart Touch! Speel de leukste Android Games, luister muziek, browse op het internet en communiceer met je vrienden via Skype! Met 23 voorgeinstalleerde Apps met onder andere Facebook, Youtube en de Google Play Store. Een volwaardige Android 4.1 device in handzaam formaat.
Nu te koop in blauw, roze en wit bij Bart Smit.

Nieuwe Cresta Quad Core CTP829 en CTP990

Inmiddels zijn ze te koop: de nieuwe Cresta Quad Core tablets. Te koop in 7 inch variant, de CTP829 en in 9.7 inch variant, de CTP990. Wij hebben de CTP990 nader aan de tand gevoeld, lees hier de volledige review over deze snelle nieuwe tablet. Te koop bij Kijkshop.

Nieuwe Cresta 8 Inch tablet

Er is een nieuwe Cresta 8 Inch tablet gesignaleerd bij Bart Smit.

Deze Cresta heeft een 8 Inch scherm, DualCore 1.6 GHz processor, wifi, Bluetooth, 8GB geheugen en Android 4.1 Jelly Bean.

Te koop bij Bart Smit.

Nieuwe Cresta met 9.7 inch full HD display

En weer is er een nieuwe Cresta tablet, dit keer met full HD display!

De nieuwe Cresta CTP989RX is een dualcore 9.7 inch tablet met bluetooth en heeft een full HD display van 2048 x 1536 pixels voor een nog betere kijkervaring.

De nieuwe Cresta CTP989RX ligt inmiddels in de winkels van Bart Smit.

Lees hier de review van de CTP989RX

 

Nieuwe Cresta 7 Inch tablets

Momenteel liggen er nieuwe Cresta 7 Inch tablets in de winkel. Deze Cresta's zijn de opvolger van de CTP810. Er zijn 2 variaties die te koop zijn in verschillende kleuren.

De CTP818  heeft een 7 Inch 800x480 scherm, A9 1.0 GHZ single core processor, wifi, 4GB geheugen en Android 4.1 Jelly Bean. Deze nieuwe Cresta's zijn te koop als 'funny' tablet bij Bart Smit in rood, roze en blauw.

Het grotere (niet in formaat) broertje is de CTP828BT, deze heeft een 7 Inch 1024x768 scherm, krachtige A9 1.6 GHZ dual core processor, 8GB opslagcapaciteit, wifi, bluetooth en Android 4.1 Jelly Bean. Nu te koop bij Bart Smit

Nieuwe Firmware CTP980 en CTP988

Vanaf vandaag (20-1-2013) is er een nieuwe firmware ROM beschikbaar voor de CTP980 en CTP988. Deze zou het compatibiliteitsprobleem met Skype moeten oplossen.

Download hier de nieuwe ROM CTP980

Download hier de nieuwe ROM CTP988

Nieuwe Firmware CTP888

Vanaf vandaag (16-1-2013) is er een nieuwe firmware ROM beschikbaar voor de CTP888. Deze zou een aantal compatibiliteitsproblemen moeten oplossen met een aantal applicaties waaronder Angrybirds StarWars.

Download hier de nieuwe ROM

Adobe Flash player niet compatibel met Android 4.1

Er zijn een aantal gebruikers die problemen hebben met het installeren van Flash player op hun Cresta CTP980 en CTP988. De reden hiervoor is dat Adobe gestopt is met de ondersteuning van Flash Player voor Android mobiele devices met een Android versie vanaf 4.1. Flash Player is via de Play Store ook niet meer te downloaden. Een alternatief kan zijn om Flash Player als .APK 'ergens' te downloaden en zelf te installeren via SD/USB geheugen, maar dat kan soms instabiel werken volgens Adobe.

Zie onderstaande links voor meer informatie:
http://tweakers.net/nieuws/82836/adobe-stopt-met-flash-player-voor-android.html
http://blogs.adobe.com/flashplayer/2012/06/flash-player-and-android-update.html

Nieuwe Firmware CTP810

Vanaf vandaag is er een nieuwe firmware ROM beschikbaar voor de CTP810. Deze zou een aantal instabiliteitsproblemen moeten oplossen en ook het batterij verbruik moeten verbeteren.

Download hier de nieuwe ROM

Originele Cresta Firmware ROM's

Wij zijn trots en blij dat we vanaf heden de originele Cresta firmware ROM's voor alle Cresta tablets via deze website kunnen aanbieden. Download hier de firmware voor jouw tablet.

Lees meer...