Over deze site

Op 25 april 2012 heb ik mijn Cresta CTP888 Android tablet gekocht bij de Kijkshop voor 200 Euro. Het is een voordelige pad met specificaties waar je vaak veel meer voor betaalt en met de laatste Android 4, Ice Cream Sandwich. Dat klinkt goed, maar over deze pad is niet tot nauwelijks informatie te vinden op internet. Zelfs op de Cresta website werd tot eind mei 2012 deze pad nog niet eens genoemd. Dus is het wel zo'n goede koop? Want hoe zit dat met ondersteuning en upgraden van deze pad? Zijn er (straks) firmwares te vinden waardoor deze pad bij de tijd blijft? Allemaal vragen waar ik mee zat en die mij achteraf deden twijfelen aan mijn aankoop.

In de loop van de tijd heb ik al heel wat informatie gevonden. Omdat anderen (voor of na de aankoop) van deze of aanverwante tablet waarschijnlijk met dezelfde en/of andere vragen zitten/zaten als ik, wil ik de kennis graag delen. Vandaar deze website. En wees gerust, ik heb nog steeds het gevoel dat ik inderdaad een goede koop heb gedaan.

Deze website gaat dus met name over de Cresta tablet die ikzelf heb, de Cresta CTP888 Android tablet. Maar ook voor die andere tablet van Cresta, de Cresta CTP-810 7 inch tablet, probeer ik informatie te vinden en hier te plaatsen. Omdat ik deze tablet zelf niet heb, zal de informatie beperkt blijven. Heb jij een Cresta CTP-810 en wil je informatie delen, plaats dan een topic(s) op het forum met wat je weet. Alvast bedankt!

En nog effe de kleine lettertjes: Ik ben geen grote expert op Android en tablet gebied, dus wees gewaarschuwd bij het lezen van de info op deze site. Sommige dingen lijken voor jou misschien behoorlijk 'obvious' maar bedenk dat dat voor een ander misschien niet zo is. Verder is alle info op deze site as-is, ik sta niet in voor fouten. Wijzigingen die jij aan je tablet doet, doe je op eigen risico.

Wij zijn niet gelieerd aan Cresta. Dit is een onafhankelijke website die wordt gerund door hobbyisten die geinteresserd zijn in Cresta Tablets.